teisipäev, 20. aprill 2010

Kotivnenko Jelena 6b klass
Küsitluse teemaks oli Õpetajate värvieelistused. Eesmärgigs oli välja selgitada, mis värvieelistused on õpetajatel. Küsitlusest võttis osa 9 õpetajat. Kõik õpetajad olid naised 25-52 a. vana. Küsitluses oli 17 küsimust. Küsitlusest selgus, et:
1. kõige rohkem õpetajatele meeldib sinine värv, pärast sinist õpetajad eelistavad valget ja punast värvi ja kõige vähem õpetajatele meeldib beez ja roheline.
2. õpetajate emade kõige kuulusem värv on valge, pärast valget õpetajate emadele meeldib helesinine, roosa, hall, pruun. Mõned õpetajad ei tea oma emade lemmikvärvi.
3. õpetajate isade kõige lemmikvärv on pruun ja must, kõige vähem õpetajate isadele meeldib sinine ja hall. Mõned õpetajad ei tea oma isade värvieelistusi.
4. kõige rohkem õpetajatel on sinised või helesinised silmad, pärast sinist värvi õpetajatel on rohelised ja hallid silmad ja kõige vähem õpetajatel on pruunid silmad.
5. kuus õpetajad olid märganud, et värv mõjub nende tujule, teised õpetajad vastasid, et nad ei ole märganud.
6. õpetajatele kõige rohkem tõstab tuju kollane värv, pärast kollast õpetajatele tõstab tuju punane, must, hele ja bordo värvid. Üks õpetaja ei tea, mis värv tõstab talle tuju.
7. õpetajad kõige rohkem kannavad musta värvi riietust, pärast musta õpetajad kannavad halli, pärast halli õpetajad eelistavad pruuni ja sinist, kõige vähem õpetajad kannavad riietust valge värviga.
8. tööl õpetajad kõige rohkem eelistavad musta värvi, pärast musta halli, pärast halli sinist ja pruuni.
9. peol õpetajad kõige rohkem eelistavad musta ja punast, pärast musta ja punast nad eelistavad sinist, roosa ja valget värvi.
10. kaheksa õpetajad vastasid, et nende vaba aja riietuses on nende lemmikvärv ja üks õpetaja ütles, et tema vaba aja riietuses ei ole tema lemmikvärvi.
11. õpetajate kõige kuulusem lemmik aastaaeg on suvi, pärast suvi on kevad ja sügis, üks õpetaja vastas, et talle meeldib kõik aastaajad. Kaks õpetajad vastasid et nende lemmikud aastaajad sõltuvad värvidest ja kolm õpetajad vastasid, et nende lemmikud aastaajad ei sõltu värvidest.
12. kõige rohkem õpetajate toades on pruuni värvi, pärast pruuni õpetajate toades on valget värvi ja kõige vähem õpetajate toades on rohelist, sinist, beezi värvi.
13.kõige rohkem õpetajad vastasid, et nende meelest meri on sinine, kaks õpetajad vastasid, et meri on roheline ja üks õpetaja vastas, et meri on sinine ja roheline







Piltid on võtnud: www.yandex.ru

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar